Dutch Crypto Consultancy in de NRC en de Limburger

Afgelopen week zijn er nep-advertenties verschenen in De Limburger en in de NRC waarin er een workshop werd aangeboden, zogenaamd namens Dutch Crypto Consultancy. Echter waren deze advertenties van een oplichter die mensen liet betalen met Bitcoin om vervolgens nooit meer iets van zich te laten vernemen. Wij hebben contact met de kranten en de Politie is op de hoogte gesteld, verder hebben wij ook zelf juridische maatregelen getroffen. Indien u slachtoffer bent geworden van deze oplichting dan kunt u aangifte doen bij uw lokale politiebureau of online.

Helaas zijn er ook mensen die de nieuwe cryptocurrency technologieën misbruiken, de NRC heeft met onze bijdrage een artikel geschreven over zaken waar u op kunt letten zodat u een zo veilig mogelijk pad in de cryptocurrencywereld kunt bewandelen. 

Wij hebben Dutch Crypto Consultancy opgericht om mensen te helpen om op een veilig manier om te gaan met cryptocurrencies, als u vragen heeft of wat hulp nodig heeft neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized.