Aanbevolen boeken

Deze boeken raden wij aan:

Voor de personen die zich graag willen verdiepen in Bitcoin en de onderliggende Blockchaintechnologie kan een goed boek natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij speciaal voor u een boekenlijste gemaakt met boeken die u zeker gelezen moet hebben indien u geïnteresseerd bent in deze opkomende revolutie.

Blockchain revolution
Dit boek, geschreven in het Engels is een van onze favorieten. De toegevoegde waarde van de Blockchaintechnologie wordt in dit boek goed haarfijn uitgelegd en er worden veel verschillende Blockchaintoepassingen beschreven die een radicale verandering gaan brengen in de toekomst.

Bitcoin for dummies
Dit boek is voor de echte beginner. Er wordt op een simpele, maar duidelijke manier beschreven wat Bitcoin nou echt is en wat je ermee kunt. Dit is zeker een aanrader als je niet te diep in wilt gaan op de technische aspecten.

Bitcoins beter begrijpen
Dit boek is vergelijkbaar met het boek hierboven. het is echter geschreven in het Nederlands Het geeft een introductie over Bitcoin en diverse gebruikstoepassingen hiervoor. Het boek schetst daarnaast ook nog een toekomstbeeld.

Blockchain de technologie die de wereld radicaal verandert
Dit boek gaat iets minder over de Bitcoin zelf, maar geeft meer informatie over de onderliggende technologie genaamd Blockchain. De Blockchaintechnologie zelf zit complex in elkaar, maar om dit boek te lezen is geen voorkennis nodig. Zeer interessant hoe dit boek een toekomstvisie geeft aan deze technologie.

Mastering Bitcoin
Dit boek is iets meer voor de gevorderden. De materie van dit boek gaat dieper in op de onderliggende technologieën en is daarnaast geschreven in het Engels. Dit boek raden we aan om te lezen nadat je een van de boeken hierboven gelezen hebt.