Particulier

Bitcoins, Blockchain, cryptocurrencies, wallets. ledgers, nodes. Het is heel begrijpelijk dat u door de wirwar aan termen die er bestaan moeite heeft om grip op deze technologieën te krijgen, wij bieden u graag onze hulp aan. Als Particulier kunt u namelijk veel voordelen benutten uit het gebruiken maar zeker ook het begrijpen van deze innovatieve technologieën, voorbeelden van voordelen die u kunt benutten zijn: onafhankelijkheid, veel lagere transactiekosten dan bij uw bank, toenemende privacy en anonimiteit en toenemende transactiesnelheid. Daarbij moeten we zeker ook niet vergeten het mogelijk is om koerswinst te maken via cryptocurrencies (er is natuurlijk ook een risico op koersverlies) en dat het mogelijk is om ongebruikte digitale middelen die u thuis heeft te exploiteren om daar eventueel wat mee te verdienen.

Kortom, het is heel logisch dat u meer wilt weten over deze technologieën en de voordelen ervan wil benutten. Wij willen u dan ook graag helpen deze voordelen te benutten.

Hoe wij u van dienst kunnen zijn:
Wij kunnen u uitleg en advies geven over cryptocurrencies (de categorie waar de bekende Bitcoin ook onder valt), hoe het systeem achter de Bitcoin en andere cryptocurrencies werkt, wat de Blockchain is, wat het verschil is tussen bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum, hoe u deze kunt bemachtigen, hoe u deze veilig kunt bewaren, hoe u deze kunt verhandelen en hoe u deze in kunt zetten voor aankopen en hoe u deze misschien ook weer door kunt verkopen.
Verder kunnen wij u uitleg en advies geven over hoe u Blockchain technologieën kunt gebruiken door middel van het exploiteren van bijvoorbeeld uw computer en daar op een veilige manier wat mee kunt verdienen.

Voor verdere vragen of interesse kunt u contact met ons opnemen.