Bedrijfsvoering

Diederik Koopman

Diederik is een van de twee oprichters van Dutch Crypto Consultancy. Hij is erg gesteld op technologie in het algemeen en hij is een echte Blockchain enthousiasteling.

Al vanaf jonge leeftijd heb ik me beziggehouden met computers en informatietechnologie, toen ik werd geïntroduceerd met het concept van de Blockchain, decentralized ledgers en cryptocurrencies ben ik er razend enthousiast over geworden en wilde ik er alles over te weten komen. De toepassingen van Blockchain zijn in mijn ogen oneindig en naar mijn mening gaat Blockchain de basis worden van veel alledaagse technologieën.

Mijn reden voor het opzetten van Dutch Crypto Consultancy was dat ik mensen graag wilde helpen met het begrijpen en het toepassen van deze technologieën, aangezien ik van mening ben dat het voor iedereen, particulieren en kleine en grote bedrijven, mogelijk zou moeten zijn om al dan niet met onze hulp gebruik te maken van Blockchain, cryptocurrencies en Blockchain technologieën om zo de bijkomende voordelen te benutten.

Een van de concepten die mij aanspreekt bij sommige Blockchain technologiën is dat je middelen die iedereen thuis en op kantoor heeft, zoals computers, kunt exploiteren waardoor je daar cryptocurrencies en extra waarde uit kunt creëren. Blockchain technologieën maken het delen van middelen mogelijk op een veilige manier en op een manier waarop men er waarde uit kan creëren. Blockchain draagt naar mijn mening bij aan een ‘shared economy’ die naar mijn mening, ook als econoom, nodig is om toekomstige schaarste naar hulpbronnen te beperken.

Tiemen Straver

Tiemen is een van de twee oprichters van Dutch Crypto Consultancy. Tiemen is erg enthousiast over het nut van Blockchain bij financiële producten.

Ik was op jonge leeftijd iets anders bezig met computers dan Diederik, maar toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Blockchain werd ik razend enthousiast door de mogelijke innovatieve toepassingen. Om deze reden heb ik mezelf ook steeds meer verdiept in de mogelijkheden van Blockchain technologie.

Een paar jaar geleden ben ik zelf slachtoffer geworden van diefstal op het gebied van cryptocurrencies, ik was nog onwetend over hoe ik cryptocurrencies veilig kon bewaren. Ik bewaarde mijn cryptocurrencies op een online exchange, maar de eigenaar van die exchange is er met andermans en ook mijn cryptocurrencies vandoor gegaan. Mede door dit soort onenigheden hebben cryptocurrencies soms in een kwaad daglicht gestaan, wat niet de bedoeling is en wat ook zeker helemaal niet hoeft.

Als je weet hoe je cryptocurrencies veilig kunt bewaren is er bijna 0% risico dat ze worden gestolen. Ik zie het daarom ook als een van onze taken om nog onwetende particulieren en bedrijven op een veilige manier op weg te helpen in de wereld van Blockchain en cryptocurrencies om er voor te zorgen dat hen niet hetzelfde overkomt en dat ze van alle voordelen kunnen benutten die Blockchain technologie hen biedt.