Bedrijven

Als klein en als groot bedrijf kunt u veel voordelen benutten door het implementeren van innovatieve Blockchain technologieën, Dutch Crypto Consultancy helpt u graag om de bomen in het bos te vinden dat Blockchain heet.

Voor bedrijven bieden wij onder andere dezelfde diensten aan als voor particulieren, we kunnen u helpen vat te krijgen op de vele opties en voordelen die Blockchain en cryptotech uw bedrijf biedt. Wij kunnen uw bedrijf uitleg en advies geven over Blockchain, Bitcoins en over andere cryptocurrencies en hoe u deze zo veilig mogelijk kunt gebruiken.

Door het gebruik van Blockchain technologieën en cryptotech kunt u sommige zaken als bedrijf efficiënter regelen. Bedrijfsmiddelen zoals computers, digitale opslag en computerkracht kunt u voordeliger benutten maar ook goedkoper verkrijgen door middel van Blockchain technologieën en u kunt internationale betalingen tegen veel lagere transactiekosten en binnen een paar seconden voltooien, in tegenstelling tot het gemiddelde van 4 dagen via traditionele methoden.

Verder kunnen we het voor bedrijven en winkels kunnen we het ook mogelijk maken om betalingen te ontvangen in de vorm van Bitcoins en andere cryptocurrencies. We kunnen u helpen met het implementeren van een betalingssysteem in uw bedrijf zodat u betalingen in Bitcoins en andere cryptocurrencies kunt ontvangen, in uw winkel en bedrijf maar ook via uw webshop. Dit geeft u de mogelijkheid om bestaande klanten te laten betalen in de vorm van Bitcoins en andere cryptocurrencies en nieuwe klanten te trekken die betalingen willen doen met Bitcoins en andere cryptocurrencies. De groep mensen die gebruikmaken van Bitcoins en andere cryptocurrencies is groeiende, u speelt hiermee dus in op een opkomende trend die u veel voordeel en nieuwe consumenten kan opleveren.

Dutch Crypto Consultancy helpt uw bedrijf graag de voordelen de benutten die Blockchain technologie voor u kan opleveren, neem voor meer informatie gerust contact met ons op.